Jelenlegi hely

Claudia 5 fiókos ágykeret 90x200

Összehasonlít
101 900 Ft
81 900 Ft

Akció részletek: 

A(z) Claudia 5 fiókos ágykeret 90x200 terméket most kedvezményes áron kínáljuk Önnek! Az akció 2020. október 29-ig érvényes.

Talán kínálatunk legegyedülállóbb termékének mondható, hiszen kanapénak, gyerekágynak, de vendégágynak is megállja a helyét.

Öt fiókkal rendelkezik, így a különféle játékokat, ágyneműket és a számára fontos holmikat könnyedén rendszerezheti. Az ágykeret az egyik oldalán leesés gátlóval rendelkezik, de háttámaszként is remekül funkcionál. Az összes standard egyszemélyes matraccal használható melynek magassága nem haladja meg a 20 centimétert, mivel az ennél magasabb matraccal a leesés gátló elvesztené funkcióját és az ágykeret otromba összképet mutatna. A bútordarabhoz tartozó kiegészítő elemeket, stílusában hozzá illő bútorokat megtalálja honlapunkon. ( A feltüntetett ár magában foglalja a bordázatot is. ) A terméket felár ellenében, pácolt és festett színekben is megrendelheti tőlünk, de akár több szín kombinációjában is gondolkozhat, ezzel különleges egyedi összhatást eredményezve. A termék lapszerelt és kizárólag szétszerelt állapotban szállítható!

Méretek

Szélesség: 
90 cm
Hosszúság: 
200 cm
Magasság: 
69 cm