Tisztelt Látogatónk!

Az üzletünkben, és a weboldalon megvásárolt termékeket Magyarország területén az alábbi feltételek alapján tudjuk házhoz szállítani:

Szállítási módok:

  • Kedvezményes szállítás
  • Egyedi házhoz szállítás

1. Kedvezményes szállítás

Gyűjtőfuvar segítségével, rövid határidővel az ország bármely területére kedvezményesen eljuttatjuk a megvásárolt bútort. A házhoz szállítást az üzlet szerződött partnerei végzik, cégünk a szolgáltatást közvetíti, az ügyintézést végzi.

Rakodás

A leszállított bútor lerakásában a teherautó sofőrje segít, de az árut a vásárló helyezi el a végleges helyén és az esetleges összeszerelési munkálatokat is a vásárló végzi. Amennyiben nem tud vagy nem szeretne rakodással bajlódni, a szállítás megrendelésekor kérjük jelezze kollégánknak. Ebben az esetben felár ellenében külön rakodót biztosítunk.

Szállítási idő

A házhoz szállítás a termék üzletünkbe érkezésétől számított 1 héten belül történik, egy napközbeni előre egyeztetett időpontban.

Szállítási díjak

A szállítási díj fizetése az áru kifizetésével együtt, azzal azonos módon történik.

A szállítási díj minden esetben a rendelés végösszegének a 8%-a, de minimum 4500 Ft.

Ügymenet

A házhoz szállítási igényét kérjük mielőbb (vásárlás/megrendelés) során jelezze, amikor is munkatársaink tájékoztatják a részletekről.

2. Egyedi szállítás

Egyedi szállítás minden esetben személyes vagy telefonos egyeztetést igényel. A szállítási feltételek a megrendelt áru paramétereitől és az igénybe vehető szolgáltatástól függ. A feltételekről és árakról érdeklődjön munkatársainktól az üzlet elérhetőségein, melyet megtalál az elérhetőségeink menüpontban.

Mitől lesz egyedi a szállítás?

Minden olyan szállítás egyedi szállításnak minősül, amely speciális ügyintézést igényel.

Például az alábbi esetekben:

  • Sok termék vásárlása esetén
  • Sürgős szállítási igény esetén
  • Adott időpontra vonatkozó fuvar esetén