Jelenlegi hely

Gyártók

A Fagold Kft. 2002 novemberében -ben alakult egy Zalaegerszeg melletti kis településen, Hottón. Céluk, minőségi fenyőbútor gyártása, elérhető áron!

Ted

TED matracaik méltán elismertek Európa szerte. Elmélyült ergonómiai kutatómunkának, és magas szintű műszaki tudományos tevékenységnek köszönhetően alakították ki matracaikat. A fejlesztést tartós, folyamatos próba és ellenőrzés követi. A...

A Konfor Matrac- és Bútorgyár 45 éve alakult Törökországban. A hazájában több, mint 500 bútorboltba szállítja termékeit. 42 országba exportálnak. A gyár négy évtizedes fennállása alatt komoly tapasztalatokat szerzett a matrac - és bútorgyártás...

Ágytakarók, plédek, lepedők és más textilipari termékek forgalamaz. Termékeik túlnyomó részét Magyar beszállítóktól rendeli. A cég 1991-től napjainkig országos lefedettséggel működik.

Jelenleg a kárpitos bútorok szinte minden fajtáját készítik. Ezekhez a fa vázat saját asztalos üzemükben állítják elő. Emellett jelentős mennyiségű matracot készítenek, valamint a profilukba tartozik a lakástextil jellegű termékek gyártása is....

Kárpitos termékek, konyhák, nappali, háló és ifjúsági bútorok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó cég. Termékeiket több európai országban megtalálhatjuk.

Családi vállalkozásuk több mint tíz éve skandináv stílusú fenyőbútorok gyártásával foglalkozik. Termékeik alapanyaga a szibériai és skandináv borovi fenyő, amely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik.

Törökországból származó matracokat, ágyakat, textileket forgalmaznak. Árban valamennyivel magasabb kategóriát képviselnek, azonban matracaik magasabbak is az átlagnál.

A Normaco felnyitható és falról lenyitható ágyak nagy- és kiskereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Ágyaik standard méretű matracokkal használhatóak.

A magas minőségű alapanyagoknak köszönhetően a QMED eszközök optimális komfortérzetet biztosítanak a használat során és megfelelnek a termékekre vonatkozó európai biztonsági előírásoknak.

A Black Red White bútorgyártó vállalatot 1991-ben alapították Chmielekben, Lengyelországban. Az alapító Tadeusz Chmiel volt. A vállalat központja Biłgorajban található. A Black Red White vállalat Lengyelországban a legnagyobb gyártója a...

Európa szerte ismert gyártó. Legyen szó nappaliról, gyerekszobáról, előszobáról vagy hálószobáról, mindenhová megtalálhatja a legmodernebb darabokat kínálatukból.

A barátságos természetet, a praktikusságot, és a tartósságot kínálják az Ön életterébe tömörfenyő bútoraik által.

Fenyő termékeiket több európai országban is megtalálhatjuk. Magas minőség, precíz megmunkálás és kedvező ár jellemzi őket, így Magyírországon is igen kelendőek a tőlük származó darabok.

A Délity Bútor Zrt. 1984-ben Nemesnádudvaron egyszemélyes asztalosműhelyként kisbútorok gyártásával indult. Jelenleg 12.000 m2 összterületű üzemcsarnokaikban irodabútorok, elemes bútorok és kisbútorok gyártásával, valamint egyedi projektek...

Hosszú évek tapasztalátával a hátuk mögött állítják elő termékeiket. Ahogy a cég nevéből is megjelenik a "Dream Factory" tehát álomgyár kifejezés, könnyű kiderítenünk, hogy alváskultúrával kapcsoaltos cikkek gyártásával és forgalmazásával...

Két hazai gyárral, több üzemmel rendelkező cég. Kínálatában megtalálhatóak nappali, hálószoba, konyhabútorok egyaránt.

A gyártóról röviden

...

...

Látványos klasszikus vonalakat követő bútordarabokat gyárt. A tradicionális darabok modern technológiák felhasználásával nyerik el végső formájukat. Főleg pácolt termékekkel foglalkoznak.

Több évtizedes zsakmai tapasztalattal rendelkeznek. Igényes formavilág és famegmunkálás jellemzi őket. Mi legfőképpen a borovi és lucfenyő termékeiket forgalmazzuk.

20 éve foglalkozunk hálószobacikkek gyártásával. Folyamatosan keressük a legmegfelelőbb, legjobb tulajdonságú alapanyagokat, amelyeket minden esetben igyekszünk leleményes szerkezeti megoldásokkal párosítani. Igyekezetünket az idővel egyre...

A Naturtex Kft. több mint 20 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vannak...

Az Etsberger Kft  nemcsak hazánk, hanem Európa egyik legkorszerűbb fenyőbútor gyártója.

A cég 1997-ben alakult családi vállalkozásként...

Kínálatunkban lévő matracaink tökéletesen idomulnak a test alakjához és lehetővé teszik, a természetes, ellazult helyzetben történő pihenést. Ez jobb keringést,...