Jelenlegi hely

A nyár matraca!

A Kokos Max egy kétoldalas,forgatható eltérő keménységű oldalakkal: egy közepesen kemény és egy kemény oldallal rendelkező hideghab matrac,extra vastag kókusz réteggel,határozott alátámasztással,4 oldalon cipzáras,levehető,mosható huzattal. A test vonalát tökéletesen követő antiallergén,jól szellőző,speciális vágásokkal profilozott komforthabból,illetve a hozzá társított alapanyagokból megszületett matrac ergonómiailag tökéletes megoldást jelent hosszú éveken keresztül. Az opcionálisan választható speciális matrachuzatok pedig semmihez sem fogható alváskomfortot biztosítanak!

A matrac felépítése: 1. választható matracszövet 2. klímaszál steppelőanyag 3. pamut belső védőhuzat 4. 6 cm komforthab 5. 6 cm latexált,rugalmas-kókusz magrész 6. 4 cm komforthab. Javasolt felső súlyhatár: 130 kg, a matrac magassága: 18 cm.

Szövetről néhány tudnivaló: 4 oldalon cipzárral,3D szellőzőrendszerrel készülő huzat. A Tencel egy rendkívül puha tapintású,a farost cellulózából előállított anyag. Egyéb szálakkal összevetve a Tencel szálnak van a legjobb nedvességfelvevő képessége. A matracban képződő nedvesség 65%-át képes elszállítani a matrachuzatból. Emellett antibakteriális hatású: természetes módon,azaz kemikáliák alkalmazása nélkül csökkenti a baktériumok szaporodását a matrachuzatban.

A nyár matraca! Kapcsolódó termékek