Etsberger

Az Etsberger Kft  nemcsak hazánk, hanem Európa egyik legkorszerűbb fenyőbútor gyártója.

A cég 1997-ben alakult családi vállalkozásként Nemesnádudvaron. Kezdetben egy családi ház melletti műhelyben 6 fővel kezdődött a termelés. 3 év alatt sikerült országosan jelentős pozíciót elérni, így ma már több, mint 80 ember számára biztosít munkát. A megalakulást követő években dinamikus fejlődés következett a vállalat életében, ami korszerű gépberuházásokban illetve a fejlett technológia alkalmazásában nyilvánult meg.

·         1997-ben néhány hónappal a megalakulás után megvásároltuk azt a húszezer négyzetméteres területet, ahová megterveztük és megépítettük mostani üzemüket.

·         1999-ben elkészült a szárítónk, valamint átköltöztünk az akkori 1320 négyzetméteres gyáregységbe.

·         2000-ben számos gépbeszerzés következett: sorozatvágót, magasfrekvenciás hőprést, targoncát, tehergépkocsit vettünk, valamint raktárt építettünk.

·         2001-ben beruháztunk egy CNC gépbe, ami jelentősen növelte termelékenységünket. 2002-ben egy százmilliós beruházás következett, melynek keretében üzembe állítottuk az UV lakkozó sorunkat.

·         2003-ban ezt a lakkozó sort kiegészítettük egy speciális csiszolóval.

·         2004-re elkészült az új üzemcsarnokunk, valamint egy újabb CNC géppel gyarapodott eszközállományunk.

·         2005-ben adtuk át a 2500 négyzetméteres üzemcsarnokot, melyben helyet kapott a tágas bemutatóterem, irodáink valamint a szociális helyiségek.

·         Ugyanebben az évben készült el egy közel százmilliós beruházással a fűtési rendszerünk, mellyel sikerült kiváltani a gázfogyasztást.2006-ban egy újabb CNC vezérlésű gépet helyeztünk üzembe, egyúttal egy többfejes gyalugépet.

·         2010-ben tavasszal egy modern pácoló sort,nyáron pedig a harmadik CNC gépünket állítottuk a termelésbe.

·         Fő törekvésünk, hogy a napi piaci elvárásoknak és igényeknek megfeleljünk, amit a legjobb gépekkel és a dolgozók megfelelő képzésével is igyekszünk megoldani. Mára a fentiekben említett számítógép vezérlésű gépek sora biztosítja ehhez a technológiai hátteret.

·         Egyik fontos ilyen eszköz a kazánunk, ahol a bútorgyártás során keletkező hulladékot égetjük el, de olyan módon, hogy a káros anyag kibocsátás már 5 évvel ezelőtt is alatta volt a mai (2010.) szigorú európai előírásoknak. Emellett megoldottuk a fűrészpor brikettálását is.

·         Ezzel a dinamizmussal, állandó fejlesztéssel és fejlődéssel válhattunk Közép-Európa egyik legjelentősebb fenyőbútor gyártójává, illetve Magyarországon piacvezetővé.

·         Üzemméretünk mára már meghaladja a 4800 négyzetmétert.

Termékpalettánk rendkívül széles: megtalálhatóak benne különböző polcok, szekrénysorok,ágyak, ágyneműtartók, komódok, éjjeliszekrények, íróasztalok,  15 féle színből álló pácolt összeállítások és gyermekbútorok.
Fenyőbútorainkkal mára az ország bármely területén találkozhatnak és megvásárolhatják a viszonteladóinktól, valamint a nemesnádudvari bemutatótermünkben.

 

Képek a gyárról:

Videók a cégről és termékeikről:

Oldalunkon az Etsberger termékeit Claudia, Leo és Vanessa illetve Markus néven találja meg.

Etsberger Kapcsolódó termékek