Jelenlegi hely

Praktikus hosszabbítható fenyő gyerekágy

Leo hosszabbítható fenyő gyerekágy

Tökéletes választás kisgyermekek számára. Az ágy egyszerűen hosszabbítható, a gyerek igényeinek megfelelően, az alap 98 cm-ről, 143 vagy 183 cm-re, a hozzá illő mintás gyermek szivacsmatraccal. Ez az ágykeret nagyban megkönnyíti a szülők dolgát a gyermek, ágyra való átszoktatásában. Mivel az ágykeret leesés gátlóval rendelkezik, a gyermek nem tud legurulni az ágyról az éjszakai mozgolódás közben, biztonságban pihenhet, így a szülők is nyugodtan álomra hajthatják a fejüket, zavartalanul aludhatnak. A Leo gyermekágyhoz tartozó szivacsmatracot és gurulós ágyneműtartó fiókot szintén rendelhető tőlünk.

A Leo hosszabbítható gyerekágy több színben is elérhető?

Igen, felár ellenében a Leo gyerekágyat az antik fenyő, cseresznye és dió pácszínek mellett még számos festett színben is megrendelheti tőlünk, igény szerint akár több szín kombinációjára is lehetőség nyílik, ezzel különleges, egyedülálló kompozíciót hozva létre. Egyedi igényei esetén egyeztessen velünk ügyfélszolgálatunkon keresztül.

Praktikus hosszabbítható fenyő gyerekágy Kapcsolódó termékek

Nem találja a képen látható terméket? Kattintson ide, és nézze meg a termékcsalád összes termékét: Leo fenyő elemes gyerekbútorok