Matracos | Útikalauz ágykeresőknek

Loading...

Etsberger

Az Etsberger Kft  nemcsak hazánk, hanem Európa egyik legkorszerűbb fenyőbútor gyártója.

A cég 1997-ben alakult családi vállalkozásként Nemesnádudvaron. Kezdetben egy családi ház melletti műhelyben 6 fővel kezdődött a termelés. 3 év alatt sikerült országosan jelentős pozíciót elérni, így ma már több, mint 80 ember számára biztosít munkát. A megalakulást követő években dinamikus fejlődés következett a vállalat életében, ami korszerű gépberuházásokban illetve a fejlett technológia alkalmazásában nyilvánult meg.

Etsberger cégfilozófia

A fenyőbútor gyártási folyamata:

 • 1997-ben néhány hónappal a megalakulás után megvásároltuk azt a húszezer négyzetméteres területet, ahová megterveztük és megépítettük mostani üzemüket.
 • 1999-ben elkészült a szárítónk, valamint átköltöztünk az akkori 1320 négyzetméteres gyáregységbe.
 • 2000-ben számos gépbeszerzés következett: sorozatvágót, magasfrekvenciás hőprést, targoncát, tehergépkocsit vettünk, valamint raktárt építettünk.
 • 2001-ben beruháztunk egy CNC gépbe, ami jelentősen növelte termelékenységünket.

 

 • 2002-ben egy százmilliós beruházás következett, melynek keretében üzembe állítottuk az UV lakkozó sorunkat.
 • 2003-ban ezt a lakkozó sort kiegészítettük egy speciális csiszolóval.
  2004-re elkészült az új üzemcsarnokunk, valamint egy újabb CNC géppel gyarapodott eszközállományunk.
 • 2005-ben adtuk át a 2500 négyzetméteres üzemcsarnokot, melyben helyet kapott a tágas bemutatóterem, irodáink valamint a szociális helyiségek.
 • Ugyanebben az évben készült el egy közel százmilliós beruházással a fűtési rendszerünk, mellyel sikerült kiváltani a gázfogyasztást.2006-ban egy újabb CNC vezérlésű gépet helyeztünk üzembe, egyúttal egy többfejes gyalugépet.
 • 2010-ben tavasszal egy modern pácoló sort,nyáron pedig a harmadik CNC gépünket állítottuk a termelésbe.

Fő törekvésünk, hogy a napi piaci elvárásoknak és igényeknek megfeleljünk, amit a legjobb gépekkel és a dolgozók megfelelő képzésével is igyekszünk megoldani. Mára a fentiekben említett számítógép vezérlésű gépek sora biztosítja ehhez a technológiai hátteret.

Egyik fontos ilyen eszköz a kazánunk, ahol a bútorgyártás során keletkező hulladékot égetjük el, de olyan módon, hogy a káros anyag kibocsátás már 5 évvel ezelőtt is alatta volt a mai (2010.) szigorú európai előírásoknak. Emellett megoldottuk a fűrészpor brikettálását is.

Ezzel a dinamizmussal, állandó fejlesztéssel és fejlődéssel válhattunk Közép-Európa egyik legjelentősebb fenyőbútor gyártójává, illetve Magyarországon piacvezetővé.

Üzemméretünk mára már meghaladja a 4800 négyzetmétert.

Termékpalettánk rendkívül széles: megtalálhatóak benne különböző polcok, szekrénysorok,ágyak, ágyneműtartók, komódok, éjjeliszekrények, íróasztalok,  15 féle színből álló pácolt összeállítások és gyermekbútorok.
Fenyőbútorainkkal mára az ország bármely területén találkozhatnak és megvásárolhatják a viszonteladóinktól, valamint a nemesnádudvari bemutatótermünkben.

Ízelítő a termékkínálatból:

 1.  

Az Etsberger kft kínálatát két csoportba osztottuk oldalunkon

Claudia termékcsalád

Termékek a képen:

Minden Claudia termék itt!

Vanessa termékek

 

Itt található az összes Vanessa termék.