Ágyak

Kedvezményes szállítás!

Ágyak, ágykeretek

Az ágy, amiben alszunk hálószobánk legmeghatározóbb, központi bútordarabja, mely árulkodik használója személyiségéről. Számtalan változatban készülhet fekhelyünk, üzletünkben mindenki megtalálhatja a stílusához, egyéniségéhez leginkább hozzáillőt.

Ágyvásárlás 3 lépése

  1. Nézze meg termékeinket, akcióinkat!
  2. Állítsa össze elképzelését a Kosárba gomb segítségével.
  3. Jöjjön el hozzánk személyes tanácsadásra, és termékpróbára!

Ízelítő ágy kínálatunkból

Ha termékek fölé viszi az egeret, akkor bővebb információt láthat a termékről!
Capella 160-as ágykeret, Ágykeret
63 900 Ft
52 900 Ft
170 cm 210 cm 85 cm

Egy hosszú és fárasztó nap után mindenki vágyik a pihenésre. Semmi hivalkodás, semmi harsányság! Egyszerű, szép és lágy formák, természetes színek: ezek jellemzik a fenyőbútorból berendezett hálószobát. A pihentető alváshoz fontos a megfelelő méretű, minden szempontból tökéletes fekhely. Semmivel sem összehasonlítható hangulatot teremtenek a finom erezetű, örökké divatos fenyőből készült bútorok. A különböző fejtámlák lehetnek egyéniségünk kifejezésének eszközei. Modern vagy klasszikus stílusú háló? Mindegy!

Henrik 160x200 natúr fenyő ágykeret, Ágykeret
58 400 Ft
53 400 Ft
160 cm 200 cm 70 cm

Az alacsony lábvéges ágykeret borovi fenyőből készül.

Androméda 160-as ágykeret, Ágykeret
58 900 Ft
48 900 Ft
170 cm 210 cm 80 cm

Egy hosszú és fárasztó nap után mindenki vágyik a pihenésre. Semmi hivalkodás, semmi harsányság! Egyszerű, szép és lágy formák, természetes színek: ezek jellemzik a fenyőbútorból berendezett hálószobát. A pihentető alváshoz fontos a megfelelő méretű, minden szempontból tökéletes fekhely. Semmivel sem összehasonlítható hangulatot teremtenek a finom erezetű, örökké divatos fenyőből készült bútorok. A különböző fejtámlák lehetnek egyéniségünk kifejezésének eszközei. Modern vagy klasszikus stílusú háló? Mindegy! A hálószobák királynője mindig is a fenyőágy marad!

Vega 160-as ágykeret filungos, íves, Ágykeret
61 400 Ft
170 cm 210 cm 90 cm

Egy hosszú és fárasztó nap után mindenki vágyik a pihenésre. Semmi hivalkodás, semmi harsányság!

Henrik ágyneműtartós 140x200 natúr fenyő ágykeret, Ágykeret
102 900 Ft
140 cm 200 cm 70 cm

Felnyithatós, gázrugós, ágyneműtartós ágy, amely borovi fenyőből készül.

Bea 140x200 natúr fenyő ágykeret, Ágykeret, 54400.
61 400 Ft
140 cm 200 cm 80 cm

Sűrű szálú északi borovi fenyőből készült, kiváló minőségű fenyőágy, selyemfényű, oldószeres lakkal kezelve.

Ágykeret matraccal

Ágykeretek

A leggyakoribb választás az ágykeresők körében, hiszen eldönthetjük, hogy milyen matraccal kívánjuk használni ágyunkat. Minden korosztály megtalálhatja számítását, a termékek számtalan stílus- és méretváltozatban készülnek.

Fenyő ágyak

A tömörfából készülő ágyak legelterjedtebb változata, mely egyedi, nyugodt hangulatot teremt a hálószobában. A típus legfőbb előnye az utánozhatatlan stílus mellett az egyszerűségében rejlik. A természetes fenyő szín és a pácolt változat egyaránt népszerű, válogasson mindenki igényei szerint.

Franciaágyak

A franciaágy már évszázadok óta jelen van otthonainkban, népszerűsége mit sem veszített korábbi fényéből. Minden valamire való hálószoba részét képzi és elképesztően sok változatban készül. Bármilyen igényt tartsunk is fontosnak, jelenléte nélkülözhetetlen.

Ágyneműtartós ágykeretek

Hazánkban a legnépszerűbb típusú ágyak közé tartoznak, az ágyneműtartó funkció igen közkedvelt. Manapság leggyakrabban a láb felől felnyíló változatokkal találkozhatunk, melyek ideálisak lehetnek kisebb méretű hálószobákba.

Hasznos tudnivalók ágyvásárlás előtt

Mire figyeljünk ágykeret kiválasztásánál

Az ágykereteket több ismérv szerint csoportosíthatjuk. Ilyen jellemző lehet az alapanyag, a forma, a szín, a stílus. A leginkább meghatározó jellemző az ágy alapanyaga. Készülhet puhafából, keményfából avagy laminált lapból. A leggyakrabban használt anyag a fenyő (puhafa), mert ez a legkönnyebben, legolcsóbban beszerezhető fa fajta. Többféle fenyőfajtából is készítenek ágykeretet, a legelterjedtebb a borovi fenyő, amelynek sajátossága, hogy színe idővel egyre sötétedik, addig míg egészen sötét, barnás árnyalatot kap...

Miért fontos az ágykeret és a matrac megfelelő összepárosítása?

Ágyhoz vegyünk matracot, vagy matrachoz ágyat? Mindkét termék kiválasztásánál érdemes néhány gyakorlati szempontot mérlegelni. Gyakran találkozhatunk azzal a helyzettel, hogy az ágyunkhoz szánt matrac nem éppen azt az összképet mutatja, mint amit elképzeltünk. Ilyen probléma lehet, hogy a fekvőfelület túl magas vagy épp túl alacsony, az ágy fejvége ki sem látszik a matrac mögött, a matrac oldaltartása nem biztosított, stb....

A franciaágy és a lapra szerelt ágy

A lapra szerelést az adott bútor könnyű szállíthatósága és rendeltetési helyére való minél egyszerűbb bejuttatása indokolja. Az import szekrények, komódok, ágyak és egyéb termékek  többnyire ilyen formában érkeznek, de a hazai gyártók is előszeretettel választják az eljárást. Lényegében a bútort alkotó nagyobb egységek külön csomagolt darabjairól van szó, melyekhez ilyenkor az összeállításhoz szükséges szerelvényeket, csavarokat, kiegészítőket, esetenként még egyszerűbb szerszámokat is megkapjuk. >>>

Az ágyneműtartós ágyakról

Legfőbb előnye a hagyományosnak számító ágykeretekkel szemben, az ágy alatti holttér kihasználhatósága. Az ágyneműtartó funkció mindenki számára hasznosnak bizonyulhat, egy kisebb alapterületű hálószobában azonban nélkülözhetetlen lehet. A tároló nem feltétlenül csak ágynemű tárolására szolgálhat, hanem bármilyen nem mindennapi használatban lévő tárgyunk elhelyezését lehetővé teszi. Az ágyneműtartós modellek készülhetnek többféle változatban, a padlón támaszkodó, földig érő ágyoldallal rendelkező kivitelek a legnagyobb tárkapacitásúak és a leginkább terhelhetőek. >>>

Heverők

Rendkívül sokszínű és kétségkívül gyakori bútordarab, aminek különféle változataival mindenki találkozott már. Az eltöltött éjszaka után fennmaradt emlék azonban erősen megosztó lehet, így korántsem mindegy milyen változatán hajtjuk is végül álomra fejünket.