Matracos | Útikalauz ágykeresőknek

Loading...
A matrac, ami minden körülmények között alkalmazkodik Önhöz! A legnépszerűbb kategória, ismerje meg Ön is:
A matracok között ő bírja legtovább! Használja akár évekig:
A természetesség híve? Akkor a BIO matracot Önnek találták ki! Biztos tartás bármilyen ágytípusban:
A rugós matracok klasszikus fajtája, a pénztárcabarát megoldás! Extra kényelem megfizethető áron:
Egyenletes alátámasztás a test minden pontján! Válassza a rugós matracok legújabb generációját:
Az egészséges alvás a legkisebbeknek is jár! Válasszon gyermekének széles gyerekmatrac kínálatunkból:

Matracok széles választéka, memory, bio, bonell, hideghab, vákuum, szivacs, rúgós! Kérje tanácsadóink véleményét! A jó tanácsadó olyan kérdésekre derít fényt, amelyre Ön bele sem gondolt. Tudta, hogy a különféle matractípusok alvástípusokat is jelentenek, ugyanis mindannyian más és más pózban helyezkedünk el, hiszen mindenkinek megvan a saját maga alváspóza, amelyben a leginkább kényelmesen tud elaludni és aludni.

Matrac, ágybetét

A kipihent állapotban való ébredés legfontosabb tényezője, ezáltal a jól megválasztott matrac kulcskérdés mindenki életében, mely kihat életének minden területére. Ne kapkodjuk hát el a vásárlást, lehetőségeinkhez mérten áldozzuk rá a témának kijáró figyelmet a választásra.

Kiemelt matracaink, matrac ajánlataink

Hideghab matrac most akciós áron!

Hideghab matracra esküszik? Akkor jól figyeljen!...

Publikálás dátuma: 2016-10-13
Utolsó lehetőség. Naturelle prémium matrac extra kedvezménnyel!

Naturelle 7 zónás, közepesen kemény táskarugós matrac most 30% kedvezménnyel lehet az Öné! Spóroljon...

Publikálás dátuma: 2016-10-12
Mataresso Seni a gerinckímélő matrac
...
Publikálás dátuma: 2016-09-05
Felületjavító topper, fedőmatrac
...
Publikálás dátuma: 2016-08-29
A nyár matraca!
...
Publikálás dátuma: 2016-08-26
Hűsítő matrac, olcsóbban!
...
Publikálás dátuma: 2016-08-02
Gyerekágyba és babaágyba való matrac olcsón
...
Publikálás dátuma: 2016-06-13
Közel 30-cm magas minőségi matrac
...
Publikálás dátuma: 2016-06-06
A Materasso Wirbel ortopedic hideghab matrac
Innovatív, ortopedikus alátámasztás.

23 cm magas, mely akár masív ágyrácson is használható, hiszen a...

Publikálás dátuma: 2016-05-16

A Memory foam - más néven emlékező hab - matracok egyre inkább elterjedtek, mostanra számtalan különféle komfortú változattal találkozhatunk. A memóriahabos ágybetétek népszerűsége töretlenül nő, kiválasztása igen nagy körültekintést igényel.
A kókuszmatrac az egyik legnépszerűbbé vált természetes alapanyag, tulajdonságai lehetővé teszik a sokrétű felhasználást, kerüljön akár franciaágyba akár a legifjabb generáció számára szánt babaágyba. Legfőbb jellemzője a kiváló tartás biztosítása mellett kitűnő szellőző képessége.
A tudatosan természetes alapanyagot előnyben részesítők számára kifejlesztett ágybetét típus. A termékváltozatok száma hatalmas, így könnyen rábukkanhat bárki a számára ideális összetételű matracra. Alapvetően a kókusz biztosítja a szükséges támasztást, a latex pedig a kényelemért felel.
A legnagyobb darabszámban előforduló matractípus, ahol az ágybetét belső magját egy rugósor alkotja. Napjainkban az epedát teljesen kiváltotta a bonell típusú rugózat. Az egyéb felhasznált alapanyagoknak köszönhetően pedig a késztermék a legkülönbözőbb alvási igények kielégítésre alkalmas.

Hasznos tudnivalók ágyvásárlás előtt

A garanciát a matracgyártók biztosítják a vásárlók részére, de hogy ennek milyen feltételei vannak, illetve mire is vonatkozik a jótállást az termékkörönként eltér. A bútorok nagy többségénél 1-2 év, míg a matracok esetében akár 10, de szélsőséges esetben 25 év garanciát is magunkénak tudhatunk. A jótállás érvényesítéséhez szükséges dokumentumok megőrzése feltétlenül szükséges, a garanciajegy meglétét mindig ellenőrizzük, a benne foglaltakat pedig olvassuk el. >>>

Matracok minden korosztály számára

A legkorszerűbb rugózat típus, amely sokkal pontosabban képes lekövetni a pihenésre vágyó test vonalát a hagyományos rugózatnál. Az egyenletesebb alátámasztás által jóval frissebben ébredhetünk alvásunkat követően.
Rendkívül modern alapanyag a matracgyártásban, mely elsősorban hosszú élettartama miatt figyelemreméltó. Az anyag többféle keménységben elérhető, ezért is kombinálják gyakran egyéb alapanyagokkal, ami által szinte bármilyen komfortigényhez megfelelő lehet.
A kifejezés a matracok esetében egy csomagolási eljárást takar, aminek köszönhetően az ágybetét kompakt méretben szállítható. Kis helyigényük miatt a matracok könnyen felvihetőek szűk helyeken is mindamellett, hogy gazdaságos módon szállíthatóak.
Azoknak akik átmeneti időszakra, nyaralóba vagy egyszerűen csak olcsó matracot keresnek a legjobb megoldás lehet a szivacsmatrac. Napjaink szivacsa, nem feltétlenül jelenti azt a porózus, igénytelen anyagot, ami a szó hallatán eszünkbe jut.
A termék lehetővé teszi, hogy alvásra szánt fekhelyünket az igényeinknek leginkább megfelelő kényelemmel ruházzuk fel. Ideális lehet kihúzható ágyakra, vagy egyszerűen csak kényelmesebbé tehetjük vele matracunkat.
A gyermekáldás a sok öröm mellett számos kényelmetlenséget is tartogat a leendő anyukák számára. A kényelmetlen alvás, a nyugtalan éjszakák az egyik kiemelt probléma, nap, mint nap meg kell küzdeniük ezzel a kismamáknak. A pihentető alvás azonban könnyen elérhető.