Matracos | Útikalauz ágykeresőknek

Loading...

Matracok

Matrac akció

Kiváló matracok kedvező áron!

Matracok széles választéka, memory, bio, bonell, hideghab, vákuum, szivacs, rúgós! Kérje tanácsadóink véleményét! A jó tanácsadó olyan kérdésekre derít fényt, amelyre Ön bele sem gondolt. Tudta, hogy a különféle matractípusok alvástípusokat is jelentenek, ugyanis mindannyian más és más pózban helyezkedünk el, hiszen mindenkinek megvan a saját maga alváspóza, amelyben a leginkább kényelmesen tud elaludni és aludni.

Matrac, ágybetét

A kipihent állapotban való ébredés legfontosabb tényezője, ezáltal a jól megválasztott matrac kulcskérdés mindenki életében, mely kihat életének minden területére. Ne kapkodjuk hát el a vásárlást, lehetőségeinkhez mérten áldozzuk rá a témának kijáró figyelmet a választásra.

Kiemelt matracaink, matrac ajánlataink

A Materasso Wirbel ortopedic hideghab matrac
Innovatív, ortopedikus alátámasztás.

23 cm magas, mely akár masív ágyrácson is használható, hiszen a...

Publikálás dátuma: 2016-05-16
Az Aloe Memory matrac
Memory matrac aloe verás huzattal

Az Aloe Memory matrac komplex összeállítása különböző sűrűségű,...

Publikálás dátuma: 2016-05-09
A Rottex GH 30-as matrac rövid leírása

Matrac felépítése és tulajdonságai:

Speciális főzhető fehér matracvászon Levehető, mosható, cipzáras...
Publikálás dátuma: 2016-05-02
A Billerbeck Davos matrac viszkoelasztikus topperrel

Zónázott kialakítású, formavágott hideghabból készült matracmaggal rendelkezik, melyen egy 2 cm vastag...

Publikálás dátuma: 2016-04-18
Konfor Memory Topper

Levehető és mosható antiallergén huzattal ellátott memory topper. Elsősorban a meglévő matracok...

Publikálás dátuma: 2016-04-18
Baby kombi plus gyerekmatrac

Szendvics szerkezetű, antiallergén gyerekmatrac. Kiváló szellőző képességgel rendelkezik, külső huzata...

Publikálás dátuma: 2016-04-11
Rottexes kínálat bővülés
Új Rottexes matracokkal bővült kínálatunk!

A linkre kattintva érhei el őket: http://www.matracos.hu/...

Publikálás dátuma: 2016-04-08
Többrétegű szendvics szerkezetű biomatrac
Remek választás, kemény alátámasztás

A Billerbeck Riviéra Nova, viszonylag kemény, ortopédikus...

Publikálás dátuma: 2016-03-28
Über solo csomag bemutatása

Akciónk keretében a komplett csomagot az eredeti 109 400 Ft helyett most 86 400 Ft-ért kínáljuk Önnek. Az...

Publikálás dátuma: 2016-03-17
Páros prémium csomag

Akciónk keretében a komplett csomagot az eredeti 243 400 Ft helyett most 199 900 Ft-ért kínáljuk Önnek....

Publikálás dátuma: 2016-03-17
Hitvesi csomag bemutatása

Akciónk keretében a komplett csomagot az eredeti 164 400 Ft helyett most 112 400 Ft-ért kínáljuk Önnek....

Publikálás dátuma: 2016-03-17
Remek hideghab matrac, kedvező ár
Naturelle Comfort Wool hideghab matrac

Kiváló tulajdonságokkal rendelkező kétoldalas, hideghab alapanyagú...

Publikálás dátuma: 2016-03-07

A Memory foam - más néven emlékező hab - matracok egyre inkább elterjedtek, mostanra számtalan különféle komfortú változattal találkozhatunk. A memóriahabos ágybetétek népszerűsége töretlenül nő, kiválasztása igen nagy körültekintést igényel.
A kókuszmatrac az egyik legnépszerűbbé vált természetes alapanyag, tulajdonságai lehetővé teszik a sokrétű felhasználást, kerüljön akár franciaágyba akár a legifjabb generáció számára szánt babaágyba. Legfőbb jellemzője a kiváló tartás biztosítása mellett kitűnő szellőző képessége.
A tudatosan természetes alapanyagot előnyben részesítők számára kifejlesztett ágybetét típus. A termékváltozatok száma hatalmas, így könnyen rábukkanhat bárki a számára ideális összetételű matracra. Alapvetően a kókusz biztosítja a szükséges támasztást, a latex pedig a kényelemért felel.
A legnagyobb darabszámban előforduló matractípus, ahol az ágybetét belső magját egy rugósor alkotja. Napjainkban az epedát teljesen kiváltotta a bonell típusú rugózat. Az egyéb felhasznált alapanyagoknak köszönhetően pedig a késztermék a legkülönbözőbb alvási igények kielégítésre alkalmas.

Hasznos tudnivalók ágyvásárlás előtt

A garanciát a matracgyártók biztosítják a vásárlók részére, de hogy ennek milyen feltételei vannak, illetve mire is vonatkozik a jótállást az termékkörönként eltér. A bútorok nagy többségénél 1-2 év, míg a matracok esetében akár 10, de szélsőséges esetben 25 év garanciát is magunkénak tudhatunk. A jótállás érvényesítéséhez szükséges dokumentumok megőrzése feltétlenül szükséges, a garanciajegy meglétét mindig ellenőrizzük, a benne foglaltakat pedig olvassuk el. >>>

Matracok minden korosztály számára

A legkorszerűbb rugózat típus, amely sokkal pontosabban képes lekövetni a pihenésre vágyó test vonalát a hagyományos rugózatnál. Az egyenletesebb alátámasztás által jóval frissebben ébredhetünk alvásunkat követően.
Rendkívül modern alapanyag a matracgyártásban, mely elsősorban hosszú élettartama miatt figyelemreméltó. Az anyag többféle keménységben elérhető, ezért is kombinálják gyakran egyéb alapanyagokkal, ami által szinte bármilyen komfortigényhez megfelelő lehet.
A kifejezés a matracok esetében egy csomagolási eljárást takar, aminek köszönhetően az ágybetét kompakt méretben szállítható. Kis helyigényük miatt a matracok könnyen felvihetőek szűk helyeken is mindamellett, hogy gazdaságos módon szállíthatóak.
Azoknak akik átmeneti időszakra, nyaralóba vagy egyszerűen csak olcsó matracot keresnek a legjobb megoldás lehet a szivacsmatrac. Napjaink szivacsa, nem feltétlenül jelenti azt a porózus, igénytelen anyagot, ami a szó hallatán eszünkbe jut.
A termék lehetővé teszi, hogy alvásra szánt fekhelyünket az igényeinknek leginkább megfelelő kényelemmel ruházzuk fel. Ideális lehet kihúzható ágyakra, vagy egyszerűen csak kényelmesebbé tehetjük vele matracunkat.
A gyermekáldás a sok öröm mellett számos kényelmetlenséget is tartogat a leendő anyukák számára. A kényelmetlen alvás, a nyugtalan éjszakák az egyik kiemelt probléma, nap, mint nap meg kell küzdeniük ezzel a kismamáknak. A pihentető alvás azonban könnyen elérhető.