Termékcsaládok

Bambu termékeink 600 gramm / négyzetméter szálsűrűségű tiszta élő gyapjúból készülnek. Egyedi mintázatát növényi olajoknak köszönheti. Rendkívül puha, gyors felmelegedést nyújt a fagyos téli napokon is. ráadásul nedvesség felvevő tulajdonsága páratlan. igény szerint garnitúrában is rendelhető!

Elemei a vadnyugati stílust elevenítik meg. Érdemes megfigyelni a gyönyörű fogantyúkat és szegélydíszeket melyek semmihez sem foghatóak. Ne deledkezzünk meg a divatos színekről sem. Az Indiana termékek Antik Fenyő, Canyon Fenyő és Sutter Tölgy színben kérhetőek. Minden szín más-más stílust kölcsönöz az amúgy is különleges bútorcsaládnak.

A JOY egy trendi ifjúsági bútor. Fehér-lila színben a lányoknak, szil és szürke színben a fiúknak ajánljuk.
Választható egyszemélyes ággyal vagy franciaággyal is. A bútorelemek között mindent megtalál, ami egy ifjúsági szobába kell: akasztós és polcos szekrények, tv szekrény, éjjeliszekrény, íróasztal és lebegőpolcok, sőt, a lányoknak még fésülködőasztalt is ajánlunk.
 
A Joy bútorcsalád elemei LAPRASZERELTEN kerülnek értékesítésre.

A kashmír textíliák tapintása egyedülállóan puha és selymes. Ugyanazokkal a kiváló hőmegtartó és antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik mint a tiszta élő gyapjú ágyeneműk bármelyike.

Többféle színben kérhető termékcsalád, mely minden színével más-más arcát mutatja a nézőnek. A négyzetesen osztott polcok igen esztétikusak, illetve a különleges ágy a három fiókos kiegészítővel meglehetősen praktikus, tehát érdemes szemügyre venni őket.

Nappali, háló, ifjúsági szoba és gyerekszoba is berendezhető a Nexus bútorcsalád elemeivel. A Nexus elemeinek magasított toldalékai lehetnek színazonosak vagy fehérek.
A NEXUS gardróbok csak az elemfotókon látható módon, középen fehér betéttel rendelhetők!
 
Választható színek:
Korpusz: álgesztes juhar, sötét szilva
Frontok és toldalékok: álgesztes juhar, sötét szilva, erezett fehér