Jelenlegi hely

Termékcsaládok

Bambu termékeink 600 gramm / négyzetméter szálsűrűségű tiszta élő gyapjúból készülnek. Egyedi mintázatát növényi olajoknak köszönheti. Rendkívül puha, gyors felmelegedést nyújt a fagyos téli napokon is. ráadásul nedvesség felvevő tulajdonsága páratlan. igény szerint garnitúrában is rendelhető!

Szálbundával steppelt, bambuszrost tartalmú, viszkóz felületű, többrétegű hurkolt kelme. Belsővarratos varrástechnológiával kialakítva a letisztult és esztétikus megjelenésért. Többrétegű szimmetrikus habmagos kombináció: háromrétegű CNC vágott, 7-zónás poliuretán-hab. (fekvő réteg: lágy, nagy sűrűségű hab, középső réteg: stabilitást adó, keményebb hab). Párnázó réteg: Masszírozó hab / Viszkoelasztikus hab / Öntött latex

Nappali, háló vagy ifjúsági szoba? A BOX elemeivel bármelyiket berendezheti. A bútorokat akár színazonos, akár fehér fronttal rendeli, a fehér dobozok mindenhol jelen vannak - a komódokban, a tv állványokban, a dohányzóasztalban és az íróasztalban is.
 
A BO 1A és BO 1T szekrények középső ajtajai csak jobb oldali nyitásúak lehetnek. A BOX gardróbok csak az elemfotókon látható módon, középen fehér betéttel rendelhetők! A bútorcsalád elemei LAPRASZERELTEN kerülnek értékesítésre.

Az ifjúsági termékcsalád alapját a Világos Belluno Tölgy szín határozza meg. Ízlés szerint a kiegészítőszín Belluno Rózsaszín, Kék vagy Szürke lehet. A rejtett fogantyúk a lekerkített tetőelemek nem mindennapi összépet alkotnak.

A Country bútorcsalád elemeinek robosztus megjelenése, a világos és sötét sonoma szín, a tölgy struktúrája mind a vidéki házak bútorainak hangulatát idézik.
Natúr kiegészítőkkel, földszínekkel, sok zöld növénnyel tovább erősíthetjük ezt az érzést, belopva a rohanó mindennapokba a nyugalmat, a természetességet.
 
A Country bútorcsalád elemei LAPRASZERELTEN kerülnek értékesítésre.

Elemei a vadnyugati stílust elevenítik meg. Érdemes megfigyelni a gyönyörű fogantyúkat és szegélydíszeket melyek semmihez sem foghatóak. Ne deledkezzünk meg a divatos színekről sem. Az Indiana termékek Antik Fenyő, Canyon Fenyő és Sutter Tölgy színben kérhetőek. Minden szín más-más stílust kölcsönöz az amúgy is különleges bútorcsaládnak.

A JOY egy trendi ifjúsági bútor. Fehér-lila színben a lányoknak, szil és szürke színben a fiúknak ajánljuk.
Választható egyszemélyes ággyal vagy franciaággyal is. A bútorelemek között mindent megtalál, ami egy ifjúsági szobába kell: akasztós és polcos szekrények, tv szekrény, éjjeliszekrény, íróasztal és lebegőpolcok, sőt, a lányoknak még fésülködőasztalt is ajánlunk.
 
A Joy bútorcsalád elemei LAPRASZERELTEN kerülnek értékesítésre.

A kashmír textíliák tapintása egyedülállóan puha és selymes. Ugyanazokkal a kiváló hőmegtartó és antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik mint a tiszta élő gyapjú ágyeneműk bármelyike.

Többféle színben kérhető termékcsalád, mely minden színével más-más arcát mutatja a nézőnek. A négyzetesen osztott polcok igen esztétikusak, illetve a különleges ágy a három fiókos kiegészítővel meglehetősen praktikus, tehát érdemes szemügyre venni őket.

Nappali, háló, ifjúsági szoba és gyerekszoba is berendezhető a Nexus bútorcsalád elemeivel. A Nexus elemeinek magasított toldalékai lehetnek színazonosak vagy fehérek.
A NEXUS gardróbok csak az elemfotókon látható módon, középen fehér betéttel rendelhetők!
 
Választható színek:
Korpusz: álgesztes juhar, sötét szilva
Frontok és toldalékok: álgesztes juhar, sötét szilva, erezett fehér