Jelenlegi hely

Archivum

Naturelle Baby Kokos 6 gyerekmatrac

Kiválóan szellőző, kókuszrost alapanyagú gyerekmatrac. Kemény változatban készül, a gyermekek igényeinek maximális figyelembe vételével. A Naturelle matracprogram kiterjed a gyermekek speciális igényeire is, így a szabad légzés és a szabadabb mozgás érdekében kevesbé süppedő fekvőfelületi kialakításban, és megfelelő keménységben vannak összeállítva.

Klasszikus formavilág, magas láb és fejvég, lekerekített idomok. Ezek legszembetűnőbb tulajdonságai a bútordarabnak. Gyönyörű, kivitelezése révén, szinte bármilyen hálószobában megállja a helyét.
A termék többfajta szövettel rendelhető!

A különböző szövetminták eltérő áron vásárolhatóak meg, az ár az ELSŐ szövetkategóriára vonatkozik. Az ár tartalmazza az ágyrácsot azonban a matracot nem, illetve felár ellenében rendelhető ágyneműtartós változatban is!

Nem szükségszerűen. Matracvásárláskor igyekezzük kerülni a szélsőségeket, hiszen, ha egy termék ára feltűnően alacsony a versenytársakhoz képest az gyanús lehet, de a prémium kategóriás árképzés sem biztosan szerencsés. Miután a matracot - kevés kivételtől eltekintve - a legtöbben jó néhány évig használni kívánják, nem érdemes pár ezer forintos árkülönbség alapján meghozni döntésünket. A kiválasztáskor csakis hosszú távú kényelmünk lehet elfogadható cél, így anyagi lehetőségeinkhez mérten ne sajnáljunk áldozni a pihenésünkre, egészségünkre.

SZÍN ÉS STÍLUS

A fehér, fekete, arany és vörös színek főként a tiszteletet, eleganciát és a szenvedélyt jelképezik. Nem utolsó sorban pedig gyönyörű, erőteljes, határozott színekről beszélünk. Abban az esetben, ha ügyesen használjuk ezeket a színeket, különös hangulatot varázsolhatunk otthonunkba, hálószobánkba. Beszélhetünk kisebb kiegészítők alkalmazásától kezdve egészen a fal lefestéséig, amíg jól érezzük magunkat ebben a környezetben. Manapság szinte minden megengedett korlátok nélkül a lakberendezés világában, sőt az ötletek széles tárházával találkozhatunk.

GYAPJÚ

A gyapjúnál, ennél az ősi, tiszta és különleges anyagnál jobbat nemigen választhatunk! Számos olyan különleges és utánozhatatlan jó tulajdonsága van, amely miatt az ember már évezredek óta nem tud megválni tőle.

A termék többfajta szövettel rendelhető! A különböző szövetminták eltérő áron vásárolhatóak meg, az ár az ELSŐ szövetkategóriára vonatkozik. Az ár tartalmazza az ágyrácsot azonban a matracot nem, illetve Lord típusú ágyunkat megtalálja honlaponkun ágyneműtartó nélküli változatban is!

Innovatív, ortopedikus alátámasztás.

23 cm magas, mely akár masív ágyrácson is használható, hiszen a matrac ergonómiai belső kialakítása tökéletesen leköveti a test vonalát. Még párnára sincs szükség! A két felső réteg eltérő keménységű. A keményebb oldal a modern fejlesztésű NIGHT FLY, mely tökéletesen szellőzik nyitott sejtszerkezetének köszönhetően.

Mi a különbség a téli és a nyári oldal között?

A matrac két oldalán különböző összetételű réteget használnak, ami befolyásolja hőérzetünket. Bevett szokás, hogy a nyári oldalon pamutot, míg a téli oldalon gyapjút használnak, általában vatelinnel keverve. Jelentősége a gyapjú használatának, hogy a hideg estéken matracunk saját testünk hőjének hatására előbb melegszik be, míg a pamut jobb nedvszívó képességgel rendelkezik.