Matracos | Útikalauz ágykeresőknek

Segíthetünk? Kérdezze kollégánkat!

+36 30 488 80 25

Loading...

Ágyak, ágykeretek

Ágyak, ágykeretek széles választékban

Ágyak, ágykeretek

Ágy, ágyak, keretek kínálatunkban akcióink között is megtalálhatóak, most kedvezményes áron adjuk a minőséget és a kényelmes vásárlás lehetőségét!

 Az ágy, amiben alszunk hálószobánk legmeghatározóbb, központi bútordarabja, mely árulkodik használója személyiségéről, és számtalan változatban készülhet. Bútor webáruházunkban mindenki megtalálhatja a stílusához, egyéniségéhez leginkább hozzáillőt széles ágy és  ágykeretet kínálatunkból.

A legnépszerűbb ágyak és ágykeretek

Önnek nem kell mást tennie, mint kiválasztani azt az ágy, vagy ágykeret típust, amit keres. A legnépszerűbb termékeket is könnyedén eléri, és megtalálja, ezt követően minden szükséges információhoz hozzájuthat, és a legkülönfélébb ágyakból válogathat.

Ágy és ágykeretek a termékkínálatunk között nagy számban megtalálhatóak az ágyneműtartós ágyak, fenyő ágyak, franciaágyak, heverők. Az egész családra is gondolva természetesen tartunk gyerekágyakat, babaágyakat is, de van emeletes ágy, galéria ágy, kanapéágy és egyéb sokfajta ágy található még weboldalunkon. Ezen túl természetesen egyedi igényeket is kiszolgálunk.

Kellemes nézelődést és vásárlást kíván a matracos.hu csapata!

Ötletes ágyak, ágykeretek

Ágykeretek méreteivel kapcsolatos hasznos tudnivalók
Az ágykeret méretei

Egy egészséges ember 40-60 mozdulatot, mozgást végez egy éjszaka alatt, melyek között...

Feltöltve: 2015-03-04
Divatos ágykeret, lekerekített sarkokkal, íves fejvéggel
Claudia fenyő ágy

Ízléses megjelenésű fenyőágy, mely bármely korosztály számára megfelelő választásnak...

Feltöltve: 2015-03-02
Masszív ágyneműtartós fenyő ágykeret
Anikó ágyneműtartós ágykeret

Skandináv borovi fenyőből készült ágyneműtartós ágykeret. A borovi fenyő az...

Feltöltve: 2015-02-23
Funkcionális és esztétikus ágyneműtartós ágyak
Ágyneműtartós ágyak

Hazánkban, egyik legközkedveltebb ágy típusok közé tartoznak az ágyneműtartós ágyak....

Feltöltve: 2015-02-18
Janka fenyő ágykeret

Északi, borovi fenyőből készült termék. Ez a fenyőtípus azért előnyösebb a többi...

Feltöltve: 2015-02-10

Claudia 5 fiókos

A claudia öt fiókos ágykeret az egyik legsokoldalúbb bútordarab, amit nem csak...

Feltöltve: 2015-02-05
Gyerekágyat mennyi időre?

A gyerekágy ideális hossza: legalább 20cm-rel nagyobb a gyermek...

Feltöltve: 2015-02-04

Az ágykeret a leggyakoribb választás az ágykeresők körében, hiszen eldönthetjük, hogy milyen matraccal kívánjuk használni ágyunkat. Minden korosztály megtalálhatja számítását, az ágykeretek számtalan stílus- és méretváltozatban készülnek.
Hazánkban a legnépszerűbb típusú ágyak közé tartoznak, az ágyneműtartó funkció igen közkedvelt. Manapság leggyakrabban a láb felől felnyíló változatokkal találkozhatunk, melyek ideálisak lehetnek kisebb méretű hálószobákba.
A gyermekek gyorsan nőnek, ezért a gyerekágy méretét előrelátóan gondoljuk át. A különböző típusú gyerekágyak különböző hétköznapi igényeket elégítenek ki, bármilyen korosztályról legyen is szó.
A tömörfából készülő ágyak legelterjedtebb változata, mely egyedi, nyugodt hangulatot teremt a hálószobában. A típus legfőbb előnye az utánozhatatlan stílus mellett az egyszerűségében rejlik. A természetes fenyő szín és a pácolt változat egyaránt népszerű, válogasson mindenki igényei szerint.

Hasznos tudnivalók ágyvásárlás előtt

Legfőbb előnye a hagyományosnak számító ágykeretekkel szemben, az ágy alatti holttér kihasználhatósága. Az ágyneműtartó funkció mindenki számára hasznosnak bizonyulhat, egy kisebb alapterületű hálószobában azonban nélkülözhetetlen lehet. A tároló nem feltétlenül csak ágynemű tárolására szolgálhat, hanem bármilyen nem mindennapi használatban lévő tárgyunk elhelyezését lehetővé teszi. Az ágyneműtartós modellek készülhetnek többféle változatban, a padlón támaszkodó, földig érő ágyoldallal rendelkező kivitelek a legnagyobb tárkapacitásúak és a leginkább terhelhetőek. >>>

A lapra szerelést az adott bútor könnyű szállíthatósága és rendeltetési helyére való minél egyszerűbb bejuttatása indokolja. Az import szekrények, komódok, ágyak és egyéb termékek  többnyire ilyen formában érkeznek, de a hazai gyártók is előszeretettel választják az eljárást. Lényegében a bútort alkotó nagyobb egységek külön csomagolt darabjairól van szó, melyekhez ilyenkor az összeállításhoz szükséges szerelvényeket, csavarokat, kiegészítőket, esetenként még egyszerűbb szerszámokat is megkapjuk. >>>

Ágyhoz vegyünk matracot, vagy matrachoz ágyat? Mindkét termék kiválasztásánál érdemes néhány gyakorlati szempontot mérlegelni. Gyakran találkozhatunk azzal a helyzettel, hogy az ágyunkhoz szánt matrac nem éppen azt az összképet mutatja, mint amit elképzeltünk. Ilyen probléma lehet, hogy a fekvőfelület túl magas vagy épp túl alacsony, az ágy fejvége ki sem látszik a matrac mögött, a matrac oldaltartása nem biztosított, stb....

Az ágykereteket több ismérv szerint csoportosíthatjuk. Ilyen jellemző lehet az alapanyag, a forma, a szín, a stílus. A leginkább meghatározó jellemző az ágy alapanyaga. Készülhet puhafából, keményfából avagy laminált lapból. A leggyakrabban használt anyag a fenyő (puhafa), mert ez a legkönnyebben, legolcsóbban beszerezhető fa fajta. Többféle fenyőfajtából is készítenek ágykeretet, a legelterjedtebb a borovi fenyő, amelynek sajátossága, hogy színe idővel egyre sötétedik, addig míg egészen sötét, barnás árnyalatot kap...