Matracos | Útikalauz ágykeresőknek

Segíthetünk? Kérdezze kollégánkat!

+36 30 488 80 25

Loading...

Ágyak, ágykeretek

Ágyak, ágykeretek széles választékban

Ágyak, ágykeretek

Ágy, ágyak, keretek kínálatunkban akcióink között is megtalálhatóak, most kedvezményes áron adjuk a minőséget és a kényelmes vásárlás lehetőségét!

 Az ágy, amiben alszunk hálószobánk legmeghatározóbb, központi bútordarabja, mely árulkodik használója személyiségéről, és számtalan változatban készülhet. Bútor webáruházunkban mindenki megtalálhatja a stílusához, egyéniségéhez leginkább hozzáillőt széles ágy és  ágykeretet kínálatunkból.

A legnépszerűbb ágyak és ágykeretek

Önnek nem kell mást tennie, mint kiválasztani azt az ágy, vagy ágykeret típust, amit keres. A legnépszerűbb termékeket is könnyedén eléri, és megtalálja, ezt követően minden szükséges információhoz hozzájuthat, és a legkülönfélébb ágyakból válogathat.

Ágy és ágykeretek a termékkínálatunk között nagy számban megtalálhatóak az ágyneműtartós ágyak, fenyő ágyak, franciaágyak, heverők. Az egész családra is gondolva természetesen tartunk gyerekágyakat, babaágyakat is, de van emeletes ágy, galéria ágy, kanapéágy és egyéb sokfajta ágy található még weboldalunkon. Ezen túl természetesen egyedi igényeket is kiszolgálunk.

Kellemes nézelődést és vásárlást kíván a matracos.hu csapata!

Ötletes ágyak, ágykeretek

Amit az ágyról vagy az ágykeretről tudni érdemes
Mi a különbség az ágykeret és az ágy között?

Az ágykeret matraccal együtt tekinthető teljes értékű ágynak...

Feltöltve: 2015-03-27
Fenyő ágyak és a fenyő tulajdonságai
Fenyő ágyak

A legkedveltebb ágykeret típus, ami köszönhető rendkívül jó ár/érték arányának és egyedi...

Feltöltve: 2015-03-23
A franciaágy és a lapra szerelt ágy
Anyagvastagság és tartósság - ágykeret

Számos anyag szolgálhat ágykeretünk alapanyagául, mely nagybani...

Feltöltve: 2015-03-19
Praktikus hosszabbítható fenyő gyerekágy
Leo hosszabbítható fenyő gyerekágy

Tökéletes választás kisgyermekek számára. Az ágy egyszerűen...

Feltöltve: 2015-03-09
Ágykeretek méreteivel kapcsolatos hasznos tudnivalók
Az ágykeret méretei

Egy egészséges ember 40-60 mozdulatot, mozgást végez egy éjszaka alatt, melyek között...

Feltöltve: 2015-03-04
Divatos ágykeret, lekerekített sarkokkal, íves fejvéggel
Claudia fenyő ágy

Ízléses megjelenésű fenyőágy, mely bármely korosztály számára megfelelő választásnak...

Feltöltve: 2015-03-02
Masszív ágyneműtartós fenyő ágykeret
Anikó ágyneműtartós ágykeret

Skandináv borovi fenyőből készült ágyneműtartós ágykeret. A borovi fenyő az...

Feltöltve: 2015-02-23

Az ágykeret a leggyakoribb választás az ágykeresők körében, hiszen eldönthetjük, hogy milyen matraccal kívánjuk használni ágyunkat. Minden korosztály megtalálhatja számítását, az ágykeretek számtalan stílus- és méretváltozatban készülnek.
Hazánkban a legnépszerűbb típusú ágyak közé tartoznak, az ágyneműtartó funkció igen közkedvelt. Manapság leggyakrabban a láb felől felnyíló változatokkal találkozhatunk, melyek ideálisak lehetnek kisebb méretű hálószobákba.
A gyermekek gyorsan nőnek, ezért a gyerekágy méretét előrelátóan gondoljuk át. A különböző típusú gyerekágyak különböző hétköznapi igényeket elégítenek ki, bármilyen korosztályról legyen is szó.
A tömörfából készülő ágyak legelterjedtebb változata, mely egyedi, nyugodt hangulatot teremt a hálószobában. A típus legfőbb előnye az utánozhatatlan stílus mellett az egyszerűségében rejlik. A természetes fenyő szín és a pácolt változat egyaránt népszerű, válogasson mindenki igényei szerint.

Hasznos tudnivalók ágyvásárlás előtt

Legfőbb előnye a hagyományosnak számító ágykeretekkel szemben, az ágy alatti holttér kihasználhatósága. Az ágyneműtartó funkció mindenki számára hasznosnak bizonyulhat, egy kisebb alapterületű hálószobában azonban nélkülözhetetlen lehet. A tároló nem feltétlenül csak ágynemű tárolására szolgálhat, hanem bármilyen nem mindennapi használatban lévő tárgyunk elhelyezését lehetővé teszi. Az ágyneműtartós modellek készülhetnek többféle változatban, a padlón támaszkodó, földig érő ágyoldallal rendelkező kivitelek a legnagyobb tárkapacitásúak és a leginkább terhelhetőek. >>>

Ágyhoz vegyünk matracot, vagy matrachoz ágyat? Mindkét termék kiválasztásánál érdemes néhány gyakorlati szempontot mérlegelni. Gyakran találkozhatunk azzal a helyzettel, hogy az ágyunkhoz szánt matrac nem éppen azt az összképet mutatja, mint amit elképzeltünk. Ilyen probléma lehet, hogy a fekvőfelület túl magas vagy épp túl alacsony, az ágy fejvége ki sem látszik a matrac mögött, a matrac oldaltartása nem biztosított, stb....

Az ágykereteket több ismérv szerint csoportosíthatjuk. Ilyen jellemző lehet az alapanyag, a forma, a szín, a stílus. A leginkább meghatározó jellemző az ágy alapanyaga. Készülhet puhafából, keményfából avagy laminált lapból. A leggyakrabban használt anyag a fenyő (puhafa), mert ez a legkönnyebben, legolcsóbban beszerezhető fa fajta. Többféle fenyőfajtából is készítenek ágykeretet, a legelterjedtebb a borovi fenyő, amelynek sajátossága, hogy színe idővel egyre sötétedik, addig míg egészen sötét, barnás árnyalatot kap...